Garagevloer coating slijtvastheid

Garagevloer coating slijtvastheid

Garagevloer coating slijtvastheid: we krijgen er geregeld vragen over. De garagevloer coating slijtvastheid is een uiterst belangrijk punt. Het gaat hier om vloeren die zwaar worden belast. Zeker een kale betonvloer slijt gemakkelijk als u niet voor de juiste bescherming zorgt.

Garagecoatings, betoncoatings en vloercoatings komt u overal tegen. Niet alleen in autobedrijven en showrooms, maar ook in tal van andere bedrijfgebouwen. Ook de voedingsindustrie maakt er graag gebruik van. Een hygiënische coating is daar uiterst belangrijk. De eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne zijn daar zeer hoog.

Het aanbrengen van een garagevloer coating slijtvastheid is niet moeilijk. Uiteraard is een goede voorbereiding belangrijk. Schoonmaken, opruwen of schuren van de ondergrond is van belang voor een goede hechting. U kunt de kras- en slijtvastheid nog versterken door een schraplaag aan te brengen, al is dit niet altijd nodig. Een naadloos aangebrachte vloercoating zorgt voor een veilige, vloeistofdichte vloer waar u jaren plezier van hebt. Valt er eens wat vloeistof op, dweilt u deze eenvoudig op.

Als garagevloer coating slijtvastheid tellen

Hebt u een bedrijf waarin heftrucks, machines of auto’s rondrijden, kent u de voordelen van beton. De hardheid is zeer hoog en dus ook de weerstand. Maar niets is voor eeuwig. Ook een intensief gebruikte betonvloer is onderhevig aan slijtage door al die bewegingen.

Betonnen vloeren die niet zijn behandeld zijn poreus. Vet en vloeistof kunnen diep in de vloer doordringen. Onderhoud is lastig, want het vuil wordt deels “opgezogen”. Met de juiste coating krijgt u een vloeistofdichte vloer die u eenvoudig kunt reinigen. De slijtvastheid van coatings komt ook tot uitdrukking in de chemische resistentie. Een degelijke betonverf is bestand tegen zuren weekmakers in autobanden. Ook krassen maken geen kans.

Als we praten over veiligheid, hebben we het ook over de gebruiker. Als u uw garagevloer coating antislip maakt, vermindert u de kans op gladheid en uitglijden aanzienlijk. Een transparante toplaag vergroot de slijtvastheid van coatings nog verder.

Wilt u meer weten over de garagevloer coatings en slijtvastheid, bel of mail ons dan. Wij kunnen  u vertellen welke coating bij uw vloer past.

Garagevloer coating slijtvastheid
3.2 (63.33%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.