beschermende kleding bij garage coaten

Beschermende kleding bij garage coaten?

Beschermende kleding bij garage coaten is zeker aangeraden. Maar als u de garagevloer gaat verven is het niet nodig om uzelf te kleden alsof u asbest gaat opsporen. Goede werkkleding, handschoenen en veiligheidsbril zijn wel aanbevolen.

Beschermende kleding bij garage coaten

Garagecoatings zijn niet direct gevaarlijk. Toch kunnen ze voor huidirritaties zorgen. Werk daarom niet in T-shirt en korte broek, maar draag kleding die uw huid goed beschermt. Werkhandschoenen bieden de beste bescherming, omdat verf het snelst op de handen terechtkomt. Bovendien zorgen handschoenen ervoor dat u niet gedachteloos even in uw ogen wrijft. Het is niet goed als garagevloerverf in de ogen terechtkomt. Gebeurt dit toch, was dan met overvloedig water en neem contact op met een arts. Een veiligheidsbril voorkomt problemen.

Denk tevens aan een goede ventilatie als u de garagevloer verft. Geur en damp, hoewel vaak maar gering, moeten weg kunnen. Zet dus deuren en ramen open, maar wees wel voorzichtig. Regenwater, maar ook erg warm weer kunnen de resultaten van uw schilderwerk beïnvloeden.

Hebt u nog vragen over beschermende kleding of garagecoatings, bel ons dan. Wij geven gratis en vrijblijvend advies.

Beschermende kleding bij garage coaten?
4 (80%) 1 vote