betonverf op garagevloer

Betonverf op garagevloer, hoeveel lagen?

Hoeveel lagen betonverf op garagevloer moet u moet aanbrengen? Dat hangt af van de toepassing en belasting van de vloer. Meestal adviseren drie lagen: eerst een primer en daarna twee lagen betonverf. Op deze manier beschermt de verf uw garagevloer op de juiste manier tegen slijtage en krassen. Hoe dunner de laag verf hoe minder bescherming.

De garage vloerverf primers zorgen voor een goede hechting tussen de betonvloer en de betonverf, de twee lagen betonverf beschermen. De kwaliteit van de verf bepaalt of de vloer vloeistofdicht of chemisch resistent wordt.

Betonverf op garagevloer maar hoeveel lagen?

Bij het aanbrengen van verschillende lagen betonverf op garagevloer moet u altijd letten op de droogtijd van de verschillende lagen. U vindt zulke info op de datasheets bij de verf. Daar leest u ook wanneer u de volgende laag kunt aanbrengen. Vaak is dit circa 16 uur, maar korter of langer is mogelijk en hangt veelal af van de temperatuur.

Hebt u nog vragen over het kiezen en aanbrengen van betonverf, bel of mail ons dan. Wij geven gratis en vrijblijvend advies.

 

Betonverf op garagevloer, hoeveel lagen?
3.5 (70%) 2 votes