vloeistofdichte garagevloercoating

Een vloeistofdichte garagevloercoating?

Wanneer u een garagecoating wilt aanbrengen, kunt u kiezen voor een vloeistofdichte garagevloercoating. Dit betekent dat u een beschermlaag aanbrengt die bestand is tegen vocht, vetten, zuren, oliën en chemicaliën.

De vloeistofdichte vloer voorkomt dat zulke stoffen worden geabsorbeerd. U kunt de vloer dus gemakkelijk schoonmaken als er eens wat gemorst wordt. Bovendien lijdt uw vloer er niet onder. Zowel de bovenlaag als de bewapening van het beton worden zo duurzaam beschermd.

vloeistofdichte garagevloercoating

In de industrie wordt vaak gekozen voor een gietvloer. Dit is een topkwaliteit vloer met een dunne afdeklaag die geschikt is voor intensief gebruik. Een alternatief is de 2 componenten garagevloer coating. Deze is iets vriendelijker geprijsd en kan ook thuis in uw garage worden aangebracht. Vergeet niet dat in de rubberbanden van uw auto weekmakers zitten: chemicaliën die een onbeschermde ondergrond kunnen aantasten.

Wij raden dan ook vaak aan een vloeistofdichte garagevloercoating te maken. Wilt u weten waarmee u dit doet, bel ons dan of kijk rond op deze website!

Een vloeistofdichte garagevloercoating?
Beoordeel dit article