2 componenten garagevloer coating

2 componenten garagevloer coating?

Wat is 2 componenten garagevloer coating? Simpel gezegd is het een vloerverf die uit twee hoofdbestanddelen bestaat. U koopt die in twee aparte potten. Voor gebruik moet u de componenten mengen. Pas dan is de verf gebruiksklaar.

Een garagevloer coating met twee componenten geeft een buitengewoon harde toplaag. Dat komt door het “tweede” component, het kunsthars epoxy of polyurethaan. Het kunsthars gaat bij een mengen een chemische reactie aan met de verf.

2 componenten garagevloer coating

De voordelen van 2-componenten garagecoating zijn legio. De coating is bij uitstek geschikt voor vloeren die zwaar belast worden en waar mogelijk chemische stoffen en vloeistoffen op worden gemorst. Hier leest u alles over 2-componenten garagevloerverf.

Overigens kunt u garagecoating ook aanbrengen in magazijnen, werkplaatsen, winkels en fabriekshallen. Zelfs thuis, zoals in de badkamer, kan dit een prima oplossing zijn.

Wij hebben jaren ervaring met dit type 2 componenten garagevloer coating. Hebt u vragen hierover of nood aan advies, bel ons dan! Wij staan u graag te woord.

2 componenten garagevloer coating?
3.4 (68.57%) 7 votes